Kategorie
Elektrocentrály
Výprodej
Našli jste lepší cenu?
Hl.strana Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti HR technik s.r.o., se sídlem Zavadilka 2076, 370 05, České Budějovice, identifikační číslo: 28136535, zapsané v obchodním rejstříku vedeném KS v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 19518 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město a psč fakturační a dodací adresy

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, fakturační a doručovací adresu tvořenou ulicí, městem a PSČ je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky, vznesení dotazu, vložení komentáře a/nebo založení uživatelského účtu k čerpání výhod registrovaných uživatelů v eshopu www.hrtechnik.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
    Typ Název Účel Expirace
    Měření _ga, _gid, _gat Tato cookie se používá k měření v google analytics Do konce prohlížení stránek
    SPAM filtr cryptcookietest Umožňuje rozeznat zda jste uživatel nebo robot - ochranný kód, který opíšete jako ochranu proti SPAMu v našich komentářích a dotazech Do konce prohlížení stránek
    Funkce obchodu PHPSESSID Používáme pro základní funkce obchodu Do konce prohlížení stránek


















  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: HR technik s.r.o., se sídlem Zavadilka 2076, 370 05, České Budějovice, nebo na eshop@hrtechnik.cz

     

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatel  porovnávače produktů Heureka.cz (pouze email pro zaslání hodnotícího dotazníku)
    • Přepravní společnosti PPL CZ s.r.o.,  TOPTRANS EU s.r.o. (za účelem doručení objednávky)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů